TIPSET: Fynda Shabby-Chic inspirerade kläder bland reorna!

Det är sommar och sol, vi har gärna på oss långklänningar och shorts i alla ära! På sommaren (känner jag iallafall) att jag får mycket mer inspration och lust till kläder och styling. Det gäller då självklart både inredning också såklart men speciellt just till kläder och mode. Så vad passar inte bättre då att alla klädbutiker väljer lägga riktigt smaskiga reor på sommaren? PERFEKT. Jag älskar att fynda såsom loppisfynd till stökiga klädhögar i butiker på stan! För just nu är det /ganska/ omöjligt att komma hem helt utan en påse i ena handen från storstaden, finns liksom alltid något där bland massorna.. 
Något som jag oftast väljer att lägga fokus på och sträva efter på klädesplagg på mina shoppingturer är att dom går i den samma stil som jag älskar, (gissa 3gånger..), - Shabby chic! Alltså, en hel del vitt,naturfärgat och neutrala färger med andra ord. Anledningen till att jag främst väljer gå på samma stil i garderoben som på inredningen hemma är för att färgerna som Shabby Chic främst samanfattar är väldigt stilrena och tidslösa. 
Det funkar alltid att ha plaggen och man tröttnar sällan. Men visst, kan det hända, att då och då slinker ett och annat neongult eller "I LOVE.." -tryck tshirt:ar ner i shoppingpåsen. Men jag har lärt mig att om rea fyndet är i den stil och färg jag älskar, shabby chic med andra ord, så blir jag sällan missnöjd med köpet senare.
Så tips tips! till alla er andra shopping-fyndare där ute! Om du skulle vara osäker på att köpa ett plagg, på rean eller inte - att alltid gå efter en stilren och tidlös stil på kläderna (som shabby chic) gör att du sällan blir missnöjd med det senare. Det kommer alltid komma till användning och går att matcha och mixas till mycket! 

Hoppas du hittar något fint fynd som du blir nöjd med på rean i sommar! ♥
 

Här kommer lite inspiration & tips på riktigt snygga Shabby chic-inspirerade plagg som du bland annat kan fynda bland butikerna i sommar!
 
 
 

Hej alla människor där ute och - Hej sommaren!

Hej på er!! Det var längesen sist vi sågs här på bloggen nu.. super tråkigt tycker jag! Men ibland kommer livet emellan, tråkigt ordspråk men tyvvär för sant ibland alltså.. Aja, iallafall nog om det nu.. -
 
Hur mår ni? Har ni kanske redan hunnit tagit årets första sommardopp i havet och smakat av alla årets glassar ännu? Eller har ni kanske bara haft fullt upp med att njuta av sommaren som äntligen omfamnat oss? Somliga njuter och softar i sommarvärmen andra sommarjobbar för fulla muggar..
-För hur som helst, var/vart/när/hur/vad ni än sysslar med denna sommar, så hoppas jag att ni alla, får en fantastisk härlig Sommar 2013! Njut så mycket ni kan, för det är vi alla värda efter en tuff höst och vinter! ♥
 
Och om vi ska ta och prata om bloggen lite grann.. Goda nyheter! Japp, jag har faktiskt tänkt mig en uppdatering nu här i sommar på bloggen! Både för att insprationen fyller större rum just nu hos mig och att tiden äntligen finns för det, så kan jag med glädje säga att jag hade tänkt köra igång bloggen igen efter en lång paus! 
Håll i sommarhatten, damer & herrar - Här vankas det en hel del härliga inlägg i sommar för alla er! ♥ 
 

STORA OMMAR KRAMAR FRÅN MIG!
 ♥♥♥♥♥
 
shabby chic vintage - Google Search

shabbychicstyle.blogg.se

Välkommen till SHABBY CHIC style! Detta är en insprationsbombs blogg för oss alla shabby-chics älskare. Vi lever för våran intresse & kärlek till hemindredning! Här får du ta del av en hel del inspration, bilder, tips, idéer och massa annat kul! Hoppas du får en trevlig läsning och att du är här för att stanna kvar! Kram.

RSS 2.0